
Sahip olduğu iklim özelliğinden dolayı çok sayıda ürünün yetiştiği ilçede, coğrafi işaret tescilli kayısının hasadı sürüyor.

İşçiler, sabah erken saatlerde başladıkları mesailerinde olgunlaşan kayısıları özenle topluyor.

Üreticilerden Ali Çavdar, AA muhabirine, tadı, rengi ve aromasıyla öne çıkan tescilli lezzette bu yıl verimin iyi olduğunu söyledi.

Sıcak hava nedeniyle kayısının erken olgunlaştığını belirten Çavdar, “Ürünlerimiz güzel, tüm üreticilerimize bol ve bereketli bir sezon diliyorum.” dedi.

Üretici Kutlay Emdirme de hava şartlarında olumsuz bir değişim olmazsa bereketli bir sezon geçireceklerini kaydetti.
More Stories
Trabzonspor’da Antalyaspor maçı öncesi Muhammed Cham sevinci
BABALAR GÜNÜ NE VAKİT 2025? Bu sene Babalar Günü ayın kaçında, kaç gün kaldı, hangi tarihte kutlanacak? İkram alışverişi fikirleri… İşte Türkiye’de Babalar Günü tarihi!
Galatasaray’da Başakşehir maçı öncesi sevinçli antrenman